Zübeyde Hanım Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitimin önemini ve gerekliliğini topluma yaymak ve geleceğin başarılı çocuklarının yetiştirilmesinde pay sahibi olmak adına, çocuklarımız ve aileleriyle işbirliği içinde, çağdaş eğitim sistemi ışığında; Araştıran, sorgulayan, kendine güvenli, sosyalleşebilen, ülkesini milletini seven, yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, pozitif enerjiyle ve ekip ruhuyla çalışan, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, zihinsel ve bedenen sağlıklı, mutlu çocuklar yetiştirmek için varız.

Misyon: Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, eğitim-öğretim ilkeleri çerçevesinde ilkokula hazırlamak,, aileleri eğitim-öğretim sürecine katmak, ,bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip, çevreyle barışık kendine güvenen sosyal ve dışa dönük bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:00-13:00 / 13:00-18:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fethiyezubeydehanimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Taşyaka Mah. Keloğlu Boğazı 156.Sk. No 3 Fethiye/Muğla

Yerleşim Yeri - Fethiye/Muğla

Adres - Taşyaka Mah. Keloğlu Boğazı 156.Sk. No 3 Fethiye/Muğla

Ulaşım Minübüs-Otobüs-Özel Araç

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 120 km. İlçe Merkezine 1,5 km dir.